Je verhaal begint hier

Ben jij net begonnen als zelfstandig ondernemer? Dan is storytelling de ideale manier om je te verbinden met je doelgroep. Je wil zo snel mogelijk klanten binnenhalen, maar die moeten wel weten dat je bestaat. Begin dus direct met het verspreiden van je verhaal, zowel offline als online. Hoe? Door deel te nemen aan de cursus storytelling voor starters!

Online zichtbaarheid levert klanten op

Wat jij nodig hebt zijn een website, online portfolio en/of social mediaprofiel waar je doelgroep je kan vinden. Voor het inhuren van een tekstschrijver/redacteur is niet altijd budget. Het goede nieuws: ook als je geen schrijfwonder bent, kun je zelf een hoop doen. Tijdens de cursus storytelling voor starters. Met behulp van aangereikte verhaalstructuren maak jij eenvoudig je eigen verhaal. Lopen je zinnen taalkundig niet zo lekker? Ik strijk ze waar je bij staat in no time voor je glad.

Programma storytelling voor starters

1. Waardenonderzoek & klantbeleving
Klopt wat ik wil gaan doen met wat ik belangrijk vind voor mezelf en mijn klanten?
Vanuit de gedachte dat je als zzp’er aantrekt wat je uitstraalt, is dit de eerste stap naar een kloppend verhaal.

2. Het opstellen van een pitch
Op basis van een verhaalstructuur stellen we een pitch op van plusminus 1 minuut en gaan we ermee oefenen alsof je een klant tegenover je hebt zitten (of aan de telefoon hebt).

3. Homepagetekst
We transformeren je pitch naar een mooie, korte homepagetekst. Met lessen uit de retorica kleden we je pitch iets meer aan zodat die nog meer overtuigt als klanten op je website komen.

4. Diensten / producten
We bedenken drie diensten of producten en analyseren of die diensten en producten passen bij je inkomenswens, je waarden en de huidige markt.

5. Vervolg website: teksten voor diensten of producten
We schrijven op basis van een wervende verhaalstructuur drie korte teksten van je diensten of producten die je op je website kan plaatsen.

6. Wervende mailing
Op basis van een wervende verhaalstructuur schrijven we een wervende mailing voor een van de drie teksten. Eventuele overige teksten schrijf je zelf thuis af en stuur je ter controle naar mij op.

7. LinkedIn-profiel
We behandelen afsluitend de belangrijkste dingen die er op jouw LinkedIN-profiel moeten staan om op de juiste manier zichtbaar te zijn.

Extra cadeautjes voor Vliegende Starters

  • Je ontvangt een handige hand-out met de belangrijkste dingen die je hebt geleerd.
  • De teksten die je thuis afmaakt, mag je na de cursus ter controle opsturen.
  • Als je website online staat, mag je een keer gratis feedback vragen.
  • Iedereen die de cursus bijwoont, ontvangt een ondernemersboek naar keuze. (100 dagen dankbaarheid of Zelfstandige mét plezier).
  • Iedereen die na deze training een vervolgtraining of coachingsessie boekt, ontvangt eenmalig 25% korting.

Investering

Je investeert EU 249,- excl. btw. Hiervoor krijg je een cursus van een dag waarin je veel leert EN met veel weggaat: de basisteksten voor je online zichtbaarheid plus je pitch. De cursus is inclusief drankjes en versnaperingen. De locatie is hartje centrum, waar je op eigen kosten van je lunch kunt genieten op diverse plaatsen.

Interesse? mail naar alexandra@fabelaars.nl of bel 06 50 400 398 en informeer naar de eerstvolgende mogelijkheid om de cursus bij te wonen.

 

 

 

 

Comments are closed.