Creëer je eigen succesverhaal

Een verdubbeling van je gemiddeld maandinkomen crisistijd? Alexandra Smith van Fabel lukte het in 100 dagen. Wat ze ontdekte: het leven overkomt je, maar je kunt een hoop doen om als zelfstandig ondernemer je eigen situatie te verbeteren. Kortom: je eigen succesverhaal creëren is mogelijk!

bracke_serieCarriere_alexandraSmith-2

Foto: H. Bracke

Je verhaal begint hier

In deze workshop vertelt Alexandra hoe je resultaatgerichter onderneemt. Je onderzoekt je waarden, definieert je succesformule en stelt een realistisch doel vast om je eigen succesverhaal te creëren. Op de avond zelf onderneem je al de eerste stap. Wedden dat je de avond vol inspiratie verlaat en dat het direct leidt tot meer omzet?

Alexandra: “Meer geld hebben is leuk, maar de weg ernaartoe en weten waarvoor je het doet is nog véél leuker. Zzp’ers zijn over het algemeen passiewerkers en laten zich graag inspireren.”

Exclusief

Koop na de workshop het boek 100 dagen dankbaarheid voor slechts EU 10,- (elders 16,75). Alexandra Smith schrijft er speciaal voor jou een persoonlijke noot in zodat je ook ná de workshop geïnspireerd blijft! De volgende workshop is op 3 maart 2015 in het Nationale Nederlanden Douwe Egbert Café. Hou verder de agenda van de homepage in de gaten.

Wil je me inhuren voor een inspiratieworkshop of -lezing in huis of als spreker bij een evenement? Neem contact op.  

Geef een reactie