Ondernemerscoaching: versterk je persoonlijk leiderschap

Ben je ondernemer? Misschien herken je dan dat je soms te weinig tijd hebt om te reflecteren op wat je aan het doen bent. Of dat je een terugkerende ergernis ervaart, of regelmatig tegen een metaforische muur aan loopt. In dat soort situaties is het soms heel fijn om een sparringpartner te hebben die een frisse blik werpt op je situatie. Sterker nog, het is een teken van leiderschap om hulp in te schakelen als dat nodig is. Zelf doe ik dat ook regelmatig, want je kunt nu eenmaal niet in alles goed zijn.

Praktisch kan ik je helpen met:

  • Het bedenken en ontwikkelen van nieuwe diensten of producten
  • Het neerzetten van een goed verhaal (bijvoorbeeld op je website)
  • Je personal branding; wat is het imago waarmee je naar buiten treedt en klopt het?
  • Reflectiemoment; klopt het nog waar je mee bezig bent
  • Sparren over hoe je meer omzet kunt genereren
  • Opstartkwesties; hoe en waar begin je als ondernemer

Mijn manier van coachen is persoonlijk, pragmatisch en oplossingsgericht. Als ondernemer heb je vaak weinig tijd dus we gaan voor de effectiviteit!

Omslag 100 dagenHoe werd ik ondernemerscoach?
Begin 2013 kwam mijn boek 100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp’er in crisistijd uit. In dit boek ontwikkel ik me in 100 dagen van worstelende ondernemer tot slimme ondernemer. Elke dag stond ik bovendien stil bij iets waar ik dankbaar voor was. Het boek werd zo goed ontvangen dat ik veelgevraagd spreker werd, veel media-aandacht kreeg en veel coachingaanvragen ontving. Diverse zelfstandig ondernemers mocht ik bijstaan in hun ondernemerschap. Mooi, want er zijn er steeds meer en we moeten het allemaal zien te redden. Koop hier het boek en lees hier mijn blogs als ambassadeur van ZZP Nederland.

Investering

€ 125,- excl. btw per vijf kwartier óf € 500,- excl. btw voor een strippenkaart van 5 sessies van vijf kwartier. Strippenkaarthouders ontvangen 15% korting op andere diensten van Fabel.

Comments are closed.