Algemene voorwaarden Fabel – bedrijven, cursisten en coachees

Ga je een training volgen of boek je Alexandra Smith als (verhaal)coach? Dan doe je dit op basis van onderstaande voorwaarden.

1. Tarief

Het tarief dat Fabel met je afspreekt, geldt niet noodzakelijk voor toekomstige boekingen. Sommige locaties of specifieke trainingen vereisen meer investering in tijd of geld. Dus als je in de toekomst weer een sessie bij Fabel boekt, kan het tarief soms anders zijn.

2. Uitvoering

Fabel heeft alle kennis en ervaring om er een toptraining of topcoaching van te maken. Maar dat kan alleen als een bedrijf, cursist of coachee vooraf de nodige informatie verstrekt. Help je daarin mee? Dank!

3. Betaling

Boek je een training? Maak dan voorafgaand aan de training het geld over, tenzij er in onderling overleg iets anders is afgesproken. Boek je een coaching? Maak dan voorafgaand aan de coachingsessie het geld over, of betaal contant tijdens de sessie. Als iets anders je beter uitkomt, laat dan van je horen!

4. Afzegging

Bij annulering vanaf 1 week van tevoren brengt Fabel 50% van de trainingskosten in rekening. De locatie is dan namelijk al geboekt en vaak niet meer af te zeggen. Bij annulering minder dan 48 uur van te voren is cursist verplicht 100% van de training te betalen. Er is dan namelijk helemaal geen tijd meer om een vervanger voor jou te zoeken. Hoewel dit Fabel eerlijk lijkt, is dat voor jou natuurlijk niet leuk. Daarom kun je altijd (eenmalig) kosteloos aanschuiven bij een toekomstige training!

 

 

Comments are closed.