Alexandra Smith werkte mee aan  zo’n 20 boekpublicaties. Een selectief overzicht van de boeken die ze zelf schreef of waar ze bij betrokken was:

Zelfstandige mét plezier is het derde boek van Alexandra Smith en gaat over hoe je als zelfstandig ondernemer gemotiveerd blijft door doelgericht te ondernemen op basis van wat écht bij je past. Het kwam eind 2017 uit en belandde nog voor publicatie een maand in de managementboek top 100 best verkochte boeken. Koop het hier (levertijd 1-2 dagen en gratis verzenden).

 

 

 

 

 

Omslag 100 dagen

100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp’er in crisistijd is het tweede boek van Alexandra Smith en is het resultaat van een lucratief experiment. In anekdotische columns vertelt ze de lezer hoe zij op jacht gaat naar een verdubbeling van haar gemiddeld maandinkomen. Het kwam begin 2014 uit en kreeg een vervolgserie in nrc.next. Koop het hier (levertijd 1-2 dagen en gratis verzenden). Bekijk hier videoselfies van enthousiaste lezers.

 

 

 

 

Puurst pic
Puurst is het boek van Jonnie en Thérèse Boer dat in 2012 de Gourmand Award won en zo werelds beste kookboek werd. Alexandra Smith was betrokken bij de eindredactie van dit prachtige, verhalende kookboek.

 

 

 

 

 

1001004007099809

Amsterdam Creative Capital is Wanders’ ode aan Amsterdam. Het boek kwam eind 2009 uit en Alexandra Smith schreef voor dit prachtige boek 18 artikelen op basis van research en interviews en was mede verantwoordelijk voor de beeldredactie.

 

 

 

 

 

 

Schemervlucht

Schemervlucht is de debuutroman van Alexandra Smith en alleen nog hier te koop. Een collectorsitem dus!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: