Alexandra Smith werkte mee aan zo’n 20 boekpublicaties. Een selectief overzicht van de boeken die ze zelf schreef of waar ze bij betrokken was:

Leven, liefhebben & loslaten is het vierde boek van Alexandra Smith en gaat over hoe ze als 40-plusser na een onvervulde kinderwens en een verbroken relatie haar leven weer opnieuw zin en vorm probeert te geven. Thema’s: midlife, liefde, rouw en ongewenste kinderloosheid. 
Bijzonder is dat zij haar dagboek van drie jaar in een autobiografische roman-sausje goot en het zo realistisch mogelijk heeft gelaten: dit is wat het is en was. Koop het hier (levertijd 2 dagen). 

 

 

Zelfstandige mét plezier is het derde boek van Alexandra Smith en gaat over hoe je als zelfstandig ondernemer (mét en zonder personeel) gemotiveerd blijft door doelgericht te ondernemen op basis van wat écht bij je past. Het kwam eind 2017 uit en belandde nog voor publicatie een maand in de managementboek top 100 best verkochte boeken. Koop het hier (levertijd 2 dagen). ondernemersboek /  zzp-boek

 

 

Omslag 100 dagen

100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp’er in crisistijd is het tweede boek van Alexandra Smith en is het resultaat van een lucratief experiment. In anekdotische columns vertelt ze de lezer hoe zij op jacht gaat naar een verdubbeling van haar gemiddeld maandinkomen. Het kwam begin 2014 uit en kreeg een vervolgserie in nrc.next. Koop het hier (levertijd 1-2 dagen en gratis verzenden). Bekijk hier videoselfies van enthousiaste lezers. *zzpboek *dagboek

 

 

Schemervlucht

Schemervlucht is de debuutroman  van Alexandra Smith en semi-autobiografisch. Maries is het modellenwerk na tien jaar zat. Ze nadert de dertig en wil de fysieke aftakeling buiten het oog van de camera houden. Wat doe je als je toe bent aan iets anders terwijl je nooit iets anders hebt gedaan? Schemervlucht is een roman over een jonge vrouw die in de zoektocht naar zichzelf op het verleden stuit. Koop het hier (levertijd 1-2 dagen en gratis verzenden).  *roman *collectorsitem

 

 

Puurst pic
Puurst is het boek van Jonnie en Thérèse Boer dat in 2012 de Gourmand Award won en zo werelds beste kookboek werd. Alexandra Smith was betrokken bij de eindredactie van dit prachtige, verhalende kookboek.

 

 

 

1001004007099809

Amsterdam Creative Capital is Wanders’ ode aan Amsterdam. Het boek kwam eind 2009 uit en Alexandra Smith schreef voor dit prachtige boek 18 artikelen op basis van research en interviews en was mede verantwoordelijk voor de beeldredactie.

 

 

One Comment

  1. Pingback: Interview Alexandra Smith – “Giving a TEDx-talk is a dream come true” - TEDxBreda

Geef een reactie