Cadeau zzp’ers voor Sinterklaas of Kerst? Koop het hier!

Door Alexandra Smith • In Geen categorie, NieuwsGeen reacties

Op zoek naar het ideale cadeau voor zzp’ers met Sinterklaas of Kerst?

Koop dan nu een van de ondernemersboeken die Alexandra Smith schreef. Op de webshop bestel je het ideale cadeau voor zzp’ers de gehele maand december met gratis verzendkosten als je de actiecode DECEMBERACTIE18 gebruikt. Alleen in deze webshop gelden de gratis verzendkosten voor deze boeken, dus doe er je voordeel mee!

100 dagen dankbaarheid

cadeau zzp'ersHoe overleef je als zzp’er? Alexandra schrijft het in dit boek waarmee ze in 100 dagen haar gemiddelde maandinkomen tracht te verdubbelen. Het verhaal ontwikkelt zich van dankbaarheid voor wat er wél is, naar inzicht in wat nodig is om de situatie te verbeteren – wat lukt. Het boek inspireerde duizenden zzp’ers en maakte Alexandra Smith een veelgevraagd spreker op ondernemersevents.

‘Alexandra Smith slaat de crisis van zich af.’ Metro

‘Humoristisch beschreven jacht naar verdubbeling gemiddeld maandinkomen.’ Spits

‘Boek waar zzp’ers veel van kunnen leren.’ BNR

 

Zelfstandige mét Plezier

ideaal cadeau zzp'ers

Hoe zou je leven als ondernemer eruit zien als je elke dag precies weet waar je mee bezig bent en waarom je hier gelukkig van wordt? In dit boek negeer je succesgoeroes en succesmythes en ga je bij jezelf in de leer. Je leest hoe je omgaat met tegenslagen, dagelijks gemotiveerd blijft, discipline ontwikkelt én al je doelen haalt. Het resultaat? Blijvend meer plezier in jouw ondernemerschap!

Zelfstandige mét plezier stond een maand lang in de best verkochte boeken op managementboek.nl.

 

 

‘Een echte aanrader: Alexandra’s boek is een inspiratiebron voor iedere freelancer of zzp’er in Nederland!’ Jeroen Sakkers, zzp-expert en initiatiefnemer Dag van de zzp’er.

‘Een carrière waar jíj blij van wordt, dat is succes.’ Interview en boekentip in: Marie Claire. 

Pssht… Niet op zoek naar een cadeau voor zzp’ers? In de webshop vind je ook Alexandra’s debuutroman Schemervlucht terug… ook met gratis verzendkosten. Bekijk hier andere boeken waar Alexandra Smith aan meewerkte.

Geef een reactie