Gezocht: gedreven ondernemers die de camera als vriend zien

Door Alexandra Smith • In Geen categorieGeen reacties

Wie wil bijdragen aan een documentaire over zelfstandig ondernemerschap? Voor een documentaire over het ondernemerschap zoek ik gedreven ondernemers. De basisvoorwaarde die ze moeten hebben is: passie voor het vak, niet willen opgeven en tegelijkertijd stuiten op obstakels om ervoor te gaan. Dit kan zijn: niet aan opdrachtgevers kunnen komen, niet rond kunnen komen, met zichzelf geconfronteerd worden (bepaalde kwaliteiten ontberen) of een partner die je voor gek verklaart omdat je onzekerheid omarmt. De vorm kan zijn een interview waarin je hierover vertelt of dat ik je op meerdere momenten kom filmen op verschillende plaatsen. Mogelijk koppel ik je aan partijen die je verder kunnen helpen (dit is een idee dat ik heb). Ik zoek echte mensen met echte problemen die eerlijk durven zijn maar die ontzettend veel drive hebben om er wat van te maken. Het mooiste zou zijn als we na verloop van tijd ook zien dat er vooruitgang is. Heb je interesse? Het liefst liefst ontvang ik dan een videoboodschap met 1. wie je bent, 2. wat je doet en 3. wat één van je obstakels is. Je kunt dit met je smartphone opnemen en mij dit appen of mailen. Ik doe niets met deze video’s behalve kijken of het voor de documentaire interessant is. Mijn telefoonnummer en mailadres staan bij de contactgegevens op deze site. Mocht je iemand kennen… geef het door, dank!

Geef een reactie