Workshop Doelen maken gelukkig

Door Alexandra Smith • In Geen categorieGeen reacties

Workshop Doelen maken gelukkig (10 mei)Gelukkige mensen verdienen meer geld. Als ondernemer kun je daarom maar beter een gelukkig mens zijn. Alexandra Smith van Fabel lukte het in 2013 om in 100 dagen haar maandomzet blijvend te verdubbelen. In 2014 onderzocht ze welke rol geluk speelt in het ondernemen en het belang van doelen stellen hierin.

In de workshop Doelen maken gelukkig introduceert Alexandra haar geluksmodel, gebaseerd op ervaring en wetenschappelijk onderzoek. Je onderzoekt wat jou gelukkig maakt, leert dit verbinden met het werk dat je doet en krijgt inzicht in hoe dit in combinatie met doelen stellen leidt tot meer omzet. Wedden dat je de avond vol inspiratie verlaat?

Programma workshop Doelen maken gelukkig:

  • 16.45 uur: inloop met een lekkere koffie
  • 17.00 uur: start workshop
  • 18.30 uur: einde workshop

Locatie en data:

De workshop Doelen maken gelukkig wordt op 12 april en 10 mei gehouden in het NN DE café bij het Centraal Station Rotterdam.  Omdat de aanmelding voor 12 april direct vol was, wordt de workshop op 10 mei herhaald. Geef je snel op als je erbij wil zijn, op de website van Nationale Nederlanden DE Café.

Aanmelden:

Geef je hier op voor de workshop Doelen maken gelukkig en leer hoe je als ondernemer meer ondernemersgeluk ervaart op basis van het geluksmodel van Alexandra Smith én het stellen van doelen.

Alexandra Smith is verhaalcoach, ondernemerscoach en trainingsactrice. Ze studeerde Nederlands, Theaterwetenschap en behaalde onlangs het certificaat Science of Happiness aan de University of Berkeley. Ze schrijft o.a. voor het tijdschrift Positieve Psychologie. Koop haar laatste boek “100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp’er in crisistijd” na de workshop voor slechts EU 10,- (elders EU 16,75). Dit boek leidde niet alleen tot een verdubbeling van haar gemiddelde maandomzet, maar leidde er ook toe dat ze een van de meest gevraagde sprekers werd van zzp- events en bezorgde haar de titel ambassadeur van ZZP Nederland.

Geef een reactie