Word expert: schrijf een boek!

Door Alexandra Smith • In Geen categorieGeen reacties

Schrijf een boek: dé manier om meer grip te krijgen op je eigen kennis

100 dagen dankbaarheid

Een boek schrijven vanuit je expertise: ik raad het iedereen aan. Het is een goede manier om blijvend meer aandacht te krijgen voor je vakgebied. Daarbovenop verdiep je je kennis. Nog voordat lezers van jou leren, maak je zelf een waardevolle ontwikkeling door.

 

Schrijf een boek: zo begin je!

Heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen paniek. Iedereen worstelt, zowel beginnende als gevorderde schrijvers. In de speedworkshop Word expert: schrijf een boek! start je gewoon. Lekker in de fijne ambiance van ons tuinhuis op de Herengracht 104. Iedereen die de dag verlaat, kan zeggen: ik ben begonnen! En hierna heb je recht op 3 x telefonisch contact om één vraag te stellen waar je mee worstelt (mag ook via e-mail).

Inhoud workshop

  • Je vertaalt een idee naar een goed uitgewerkt boekconcept
  • Je bepaalt de juiste vorm en vertelperspectief
  • Je maakt een hoofdstukindeling
  • Je start met het eerste hoofdstuk
  • Je krijgt ruimte voor het behandelen van persoonlijke vragen
  • Je ontvang tips voor het presenteren van je boekconcept aan een uitgever

Voor wie?

Voor iedereen die zijn status als expert wil verzilveren, meer over zijn eigen vak wil leren en in één dag het idee voor een boek wil omzetten naar realiteit.

Resultaat speedworkshop Schrijf een boek!

Je verlaat de speedworkshop met een goed uitgewerkt boekconcept, waarbij je een begin hebt gemaakt met het eerste hoofdstuk.

Waar & wanneer

De speedworkshop vindt 1x per kwartaal plaats (of vaker, afhankelijk van aanvragen) van 10.00 tot 17.00 in het charmante tuinhuis van Herengracht 104 te Amsterdam. Eerstvolgende mogelijkheid is zaterdag 7 mei 2016. De prijs is inclusief koffie/thee/sap en een versnapering. In de lunchpauze kun je (op eigen kosten) bij diverse tentjes in het centrum terecht voor een lunch.

Schrijf een boek en investeer

De workshop kost € 375,- exclusief btw (453,75 inclusief btw). Alle deelnemers ontvangen gratis het boek 100 dagen dankbaarheid (elders te koop voor 16,75). Alexandra Smith schreef het in 100 dagen en werd hiermee één van de meest gevraagde sprekers in Nederland op het gebied van zzp’erschap. Bekijk hier haar TEDx-talk.

Geef je direct op! Let op: er is plaats voor maximaal 6 deelnemers. Wil je er zeker van zijn dat jij er de eerstvolgende keer bij bent, maak dan vast € 453,75 over op NL71 ABNA 046.83.80.272 t.a.v. J.A. Smith o.v.v. ‘Word expert: schrijf een boek’.

Mede dankzij Alexandra Smith vonden talloze boeken – inclusief bestsellers –  hun weg naar lezers. Wat anderen over haar zeggen:

Alexandra Smith hielp me bij de laatste loodjes van de voltooiing van mijn boek. Het was een super prettige samenwerking waar ik zeer dankbaar voor ben!

Patricia van Liemt, voormalig co-dj QMusic & auteur van De LAB baby

Dankzij schrijfcoach en redacteur Alexandra Smith nu op weg naar mijn derde thriller bij een zeer tevreden uitgever!

Martyn van Beek, thriller auteur

Alexandra Smith is een gedreven en enthousiast verhaalcoach en schrijver. Het contact was prettig en inspirerend. Zij heeft vakkennis en passie. Een aanrader voor bestaande en beginnende schrijvers!

Inge Delissen, ID teksten

Geef een reactie