Boost je Business

Door Alexandra Smith • In NieuwsGeen reacties

De wereld ligt aan je voeten, wat doe je ermee?

De meeste zzp’ers zijn passiewerkers. Maar terwijl je lekker bezig bent, komen er ineens minder opdrachten binnen. Doe je wel de juiste dingen? Storytellingdeskundige & zzp-coach Alexandra Smith is al 7 jaar zelfstandig ondernemer en kent je worsteling. In 2013 ging bij haar het roer om en wist ze in 100 dagen tijd blijvend haar gemiddelde maandinkomen te verdubbelen. Hoe ze dat deed, legde ze vast in het boek 100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp’er in crisistijd. Sindsdien organiseert ze inspiratieworkshops voor zzp’ers. 

Vergader-en-workshoptuinhuis2a

Tuinhuis op de herengracht 104

Op zaterdag 28 maart organiseert Alexandra Smith in het hart van Amsterdam speciaal voor zzp’ers de masterclass ‘Boost je Business’. 

Alexandra: ‘Q1 slecht geëindigd?’ Er zijn nog genoeg dagen om successen te beleven. Geef je op en gun jezelf de boost die je nodig hebt!’ 

Inhoud masterclass Boost je Business

  • Reality check: waar sta ik nu?
  • Doelen stellen: waar ga ik heen?
  • Waardencheck: klopt wat ik wil met wat ik doe?
  • Doelgroepcheck: klopt wat ik uitstraal wel met mijn doelgroep?
  • Verhaalcheck: welk verhaal vertel ik en doe ik dat op een goede manier?
  • Productcheck: is er nog wel markt voor mijn diensten of producten en welke andere diensten of producten kan ik aanbieden?
  • Netwerkmoment: vanwege de kleinschaligheid van de masterclass (maximaal 10 personen) leer je elkaar goed kennen. En met zoveel kennis bij elkaar ontstaan er vaak fantastische ideeën!

Resultaat

Je verlaat geïnspireerd de masterclass, hebt de eerste stappen naar je doelen gezet en voelt je weer volop gemotiveerd om je zzp’erschap naar een hoger niveau te tillen.

Waar & wanneer

De masterclass vindt plaats op zaterdag 28 maart van 10.00 tot 17.00 in ons charmante tuinhuis op Herengracht 104 te Amsterdam. De workshop is inclusief koffie/thee/sap en een versnapering. In de lunchpauze kun je (op eigen kosten) bij diverse tentjes in het centrum terecht voor een lekkere lunch.

Investering

€ 127,- excl. btw (153,67 incl. btw). Alle deelnemers krijgen het boek 100 dagen dankbaarheid cadeau (elders te koop voor 16,75). In dit boek schrijft Alexandra Smith hoe het haar lukte om in 100 dagen tijd haar gemiddelde maandinkomen te verdubbelen. Het is een openhartig boek dat zowel successen als tegenslagen beschrijft. Het boek kreeg een vervolgserie in nrc.next en veel media-aandacht.

Geef je direct op voor de masterclass en gun jezelf deze boost! Let op: er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Wil je er zeker van zijn dat jij erbij bent, maak dan direct € 90,75  (=bedrag incl. btw) over op NL71 ABNA 046.83.80.272 t.a.v. J.A. Smith o.v.v. ‘Boost je business’.

Andere zzp’ers & opdrachtgevers over de workshops van Alexandra Smith:

De inspiratieworkshop was fantastisch. Alexandra inspireerde mij mijn droom na te volgen en is heel erg goed in wat ze doet.

Annemieke, zelfstandig actrice

Inspirerend verhaal, bijzonder positieve reacties van andere deelnemers gehoord. Zzp’ers kunnen er écht mee aan de slag.

Stichting ZZP Nederland

Prachtig persoonlijk, inspirerend verhaal in intieme setting. Erg motiverend. Jammer dat het voorbij is!

Mike, zelfstandig singer songwriter

Nuttige sessie, leuk gezelschap, erg geslaagde avond!

Asker, zelfstandig touroperator

Enthousiaste trainer met een goed verhaal!

Nationale Nederlanden DE Café

Super inspirerend, concrete resultaten behaald!

Femke, zelfstandig filmproducent

Geïnspireerd om meer persoonlijkheid te leggen in mijn ondernemersverhaal!

Kitty, zelfstandig projectmanager

Geef een reactie