Cadeautip: inspirerend boek voor zzp’ers & ondernemers

Door Alexandra Smith • In Geen categorieGeen reacties
Cadeautip zzp'ers!

Cadeautip zzp’ers!

Zoek je voor Sinterklaas of Kerst een inspirerend boek voor zzp’ers of ondernemers? Koop dan 100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp’er in crisistijd. Maak gebruik van de decemberactie en betaal slechts € 15,- inclusief verzendkosten!

Het is het enige boek dat écht laat zien hoe het leven van een zelfstandig ondernemer kan zijn. Geen zogenaamde succesformules maar een eerlijk verhaal, geschreven met de nodige humor. Veel zzp’ers herkennen zich erin en waarderen het aanstekelijke enthousiasme van de schrijfster.

Eerlijk & humoristisch

In het boek beschrijft Alexandra Smith op anekdotische wijze hoe zij in 100 dagen tijd haar gemiddelde maandinkomen blijvend weet te verdubbelen. Eerlijk beschrijft ze wat wel en niet werkt en over de tegenslagen en successen die ze ondervindt. Met dankbaarheid als wapen en keiharde doorzettingsvermogen als motor slaagt ze erin haar doelen te bereiken.

Must read

Andere zzp’ers over dit boek: “eerlijk, grappig, herkenbaar, inspirerend, praktisch, realistisch, rake observaties”. Lees hier videoselfies van ondernemers die het lazen.

De media over het boek: Boek waar zzp’ers veel van kunnen leren (BNR Nieuwsradio), Alexandra Smith slaat de crisis van zich af (Metro), Humoristisch beschreven jacht naar verdubbeling gemiddeld maandinkomen (Sp!ts). Prettig lezend leerzaam boek dat je aanzet tot nadenken (ZZP Nederland).

Koop het boek!

Alleen in de feestmaand december en alleen hier koop je het voor € 15,- inclusief verzendkosten (elders: 16,75). Maak € 15,- over naar rekening NL71 ABNA 046.83.80.272 t.a.v. J.A. Smith o.v.v. decemberactie. Vermeld daarbij je naam en adres. Zodra ik het bedrag heb ontvangen, stuur ik het direct naar je op!

Wil je een persoonlijke noot bij je boek? Stuur dan ook een mailtje naar alexandra[at]fabelaars.nl.

Dit is een kopie van een blog op www.dagboekvaneenzzper.com

Geef een reactie