Verhaal als ultieme verbindingsfactor

Door Alexandra Smith • In Geen categorieGeen reacties

IMG_5314Hoe gebruik je het verhaal als ultieme verbindingsfactor? Tijdens deze inspiratiesessie vertelt presentatiecoach en schrijver Alexandra Smith je wat het geheime ingrediënt is in elk verbindend verhaal, iets waar storytellingdeskundigen gewoonlijk weinig aandacht aan besteden. Na deze workshop weet je hoe je met een verhaal ervoor zorgt dat jouw doelgroep zich onvoorwaardelijk met jou of je bedrijf verbindt. Niet alleen omdat het je verteld wordt, maar omdat je het zelf tijdens de sessie zult ervaren.

Anderen die deze workshop bijwoonden noemden het “ontzettend inspirerend”, “confronterend” en een “eyeopener”.

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar alexandra [at]fabelaars.nl en ik informeer je verder over wanneer de eerstvolgende inspiratiesessie plaatsvindt en wat de kosten zijn (= locatieafhankelijk). Na afloop krijg je in ieder geval het boek 100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp’er in crisistijd t.w.v. € 16,75 cadeau!

Omslag 100 dagen dankbaarheid; dagboek van een zzp'erAlexandra Smith is presentatiecoach, schrijver en model. Eind 2011 debuteerde ze met Schemervlucht. Sinds 2008 is ze fulltime zzp’er. In haar onlangs verschenen boek 100 dagen dankbaarheid beschrijft ze hoe ze haar gemiddelde maandinkomen wist te verdubbelen en zo een einde maakte aan de crisis. Het boek kwam veel in de media. Sindsdien organiseert ze vanuit haar bedrijf Fabel inspiratiesessies voor zzp’ers en ondernemers.

Geef een reactie