Gratis inspiratiesessie voor verhalende ondernemers

Door Alexandra Smith • In Geen categorie, Nieuws2 Reacties

booksbubbles14

Op 4 maart organiseren Fabel en Books & Bubbles een inspiratiesessie voor ondernemers én schrijvers. Want welke schrijver is tegenwoordig geen ondernemer en vice versa?!

 

Inspiratiesessie: zo verbind je je met je doelgroep!

Kom netwerken of gewoon verhalen uitwisselen met andere ondernemers, schrijvers en zzp’ers. Of laat je inspireren tijdens de half uur durende mini-workshop van Alexandra Smith, die je drie belangrijke waarden meegeeft die ervoor zorgen dat jouw doelgroep zich onvoorwaardelijk met jou als ondernemer verbindt. Hoe? Via een persoonlijk verhaal: dat van jou!

Ondernemers met een verhaal

Na afloop kun je gesigneerd een boek kopen van twee ondernemers die met hun persoonlijke verhaal onlangs veel media-aandacht kregen: Steffy Roos de Maine (eigenaar Books & Bubbles en auteur van Van outsider tot Oud-Zuider) en Alexandra Smith (oprichter Fabel en auteur van Schemervlucht en 100 dagen dankbaarheid).

In Van outsider tot Oud-Zuider beschrijft Steffy Roos du Maine hoe zij van meisje uit de provincie opklom tot party girl van Jort Kelder. In het boek lees je hoe ze doordrong tot de inner circle van machtigen en rijken van ons land en invites kreeg voor de exclusiefste events.

In 100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp’er in crisistijd geeft Alexandra Smith op haar beurt een kijkje in de keuken van een worstelende zzp’er die in tijden van crisis in 100 dagen haar gemiddelde maandomzet wist te verdubbelen.

Ja, ik kom!

Wil jij gratis de inspiratiesessie bijwonen? Stuur dan een mail naar alexandra[at]fabelaars.nl. Doe het snel, want vol=vol!

Locatie: Books & Bubbles, Jan Pieter Heijestraat 168, inloop 18.45, programma begint om 19.00. 

2 Comments

  1. Pingback: Regeltjesdrang nekt ondernemer | 100 dagen dankbaarheid

  2. Pingback: Succes begint met je eigen boek | 100 dagen dankbaarheid

Geef een reactie