Gratis (schrijf)advies van Fabel op de Uitmarkt!

Door Alexandra Smith • In NieuwsGeen reacties

UitmarkttekstBezoek je op 31 augustus of 1 september de Uitmarkt? Kom dan naar de stand van Fabel op de boekenmarkt van Manuscripta (kraam 39) en ontvang gratis schrijfadvies! Wil je weten hoe je begint met schrijven? Hoe het uitgeefproces daarna tot stand komt of wat je moet doen als je vastzit in het plot? Fabel weet raad!

Ook kun je voor een speciale prijs de debuutroman Schemervlucht  van Alexandra Smith kopen en de nieuwe thriller van Martyn van Beek.

Heb je Schemervlucht al? Alexandra Smith zoekt nog tegenlezers voor haar nieuwe psychologische thriller. Blader op de kraam gerust haar vers geprinte manuscript door. Je kunt je ter plekke aanmelden als tegenlezer of later een mail sturen naar info[@]alexandrasmith.nl.

Cadeau: iedereen die langskomt ontvangt een gratis kortingsbon voor een cursus of training van Fabel!

Tot ziens bij manuscripta!

Geef een reactie