All inclusive schrijfvakanties

Door Alexandra Smith • In NieuwsGeen reacties


Schrijfvakantie Kos
In alle rust schrijven en als je even vast zit weer op weg worden geholpen. Schrijfoefeningen die je inspiratie geven en ervoor zorgen dat je weer verder komt. Individuele coachingsessies om je te ondersteunen bij je schrijfproces. Dit alles in de zon, in een prachtige  en inspirerende omgeving. Met natuurlijk ook ruimte voor tijd alleen. Fabel organiseert all inclusive schrijfvakanties voor zowel beginnende als meer gevorderde schrijvers. Wil jij minimaal 5 dagen schrijven in de zon onder begeleiding van een professionele coach? Neem dan contact op en informeer naar de eerstvolgende schrijfvakantie.

NB: De prijs wordt pas definitief bekend als de locatiekeuze rond is. Indicatie: rond de € 650,-.

Geef een reactie