Puurst beste kookboek ter wereld!

Door Alexandra Smith • In NieuwsGeen reacties

Puurst picFabel is er trots op dat Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant Librije op 23-02-2012 een Gourmand Award wonnen met hun (verhalende) kookboek Puurst. Het boek sluit de trilogie na Puur en Puurder.

De prijs werd in Parijs uitgereikt tijdens de Gourmand World Cookbook Awards. Puurst  verhaalt over smaak en (r)evolutie en de ontwikkeling van Jonnies kookkunst. Mooie verhalen over de leveranciers en de geschiedenis van Librije worden afgewisseld met dialogen tussen smaakprofessor Peter Klosse en Jonnie Boer.

Alexandra Smith van Fabel verzorgde de eindredactie voor Puurst, in opdracht van Willemijn van Herwijnen van uitgeverij Princess Books, die zelf ook bij de redactie betrokken was.

Puurst is een co-productie van De Librije Beheer, Uitgeverij Komma en Princess Books.

Geef een reactie