Je volgde (ooit of onlangs) een masterclass presenteren bij Fabel of ergens anders. Super. Je leerde veel en popelde vast om de lessen in de praktijk te brengen. Meestal is een masterclass echter al zo intensief dat een training improviseren met presenteren niet aan bod komt. Bovendien…

Wat nu als…
De kennis na verloop van tijd weg is geëbd.
Je na één dag wel weet hoe het zit, maar liever meer zou willen oefenen.
Je nog niet volledig plezier hebt in het presenteren.

Voor al deze zaken bedacht ik een oplossing: eentje die je helpt verder te groeien als spreker.

Training Improviseren met presenteren

Fabel biedt de halve dag training Improviseren met presenteren. Gedurende vier uur krijg je acht keer de kans om in publieksopstelling een verhaal te improviseren van drie minuten. Improvisatie maakt je los van structuren en leert je vertrouwen op wat er is. Improvisatie is bovendien heel erg speels, waardoor sprekers meer gaan ontspannen.

Eenvoud en focus

Je hoeft niets voor te bereiden, want je presenteert op basis van een eenvoudig (aangereikt) thema waar je makkelijk over vertelt. Elk uur staat er dan een andere focus centraal:
1. Stemgebruik: spreekritme
2. Stemgebruik: articulatie en tonatie
3. Lichaamstaal: functioneel inzetten van ogen, handen en voeten
4. Ontspannen contact maken met je publiek

Presentatietraining op maat

Het gaat dus niet om de inhoud, maar om lichaamstaal en stemgebruik. Mocht jij een aspect al goed beheersen, gaan we je veel laten oefenen met dat wat je nog niet beheerst.
Verwacht veel lachen, veel oefenen en meer grip op je presenteervaardigheden.
Presenteer jij jezelf naar een hoger niveau?

De eerste mogelijkheid om deze training te kunnen volgen is woensdag 14 maart.
Tijd: 09.30 – 14.00 inclusief een half uur lunchpauze. Locatie: Oudezijds Achterburgwal 188 hs, 1012 DX  Amsterdam.

Investering

Voor het bijwonen van deze module betaal je slechts 137,50 excl. btw en dit is inclusief lunch. Laat het vooral weten als je bepaalde dieetwensen hebt.

Meedoen? Stuur direct een mail naar alexandra@fabelaars.nl en zet erbij dat je deze training wil volgen, dan neem ik contact met je op.

*Het gaat alleen door bij minimaal vier deelnemers, anders wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt. Kun je niet maar wil je wel de training volgen? Dan laat ik je weten op welke andere data de training plaatsvindt.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: