Iedereen heeft een verhaal

Boeken schrijven: online cursus

Alexandra Smith is een inspirerende spreker, coach en trainer op het gebied van storytelling en ondernemerschap. Als verhaalcoach begeleidde ze diverse TEDx-sprekers, award winnende auteurs en tientallen bedrijven met hun verhalen.

Ze reist regelmatig naar Brussel en Luxemburg waar ze managers bij de Europese Commissie en Parlement traint en coacht met hun presentaties. Daarnaast helpt ze consultants, accountmanagers, communicatie professionals, coaches en andere doelgroepen. Zo helpt ze ook officieren van justitie, rechters in opleiding en advocaten met hun performance en met het toepassen van functionele storytelling.

In haar werk combineert ze haar kennis van storytelling met haar achtergrond als theaterwetenschapper, neerlandica en toegepaste psycholoog in opleiding. Alexandra begeleidt en schrijft ook speeches.

De afgelopen jaren schreef ze diverse boeken, waaronder Zelfstandige mét plezier, dat een maand lang in de top 100 best verkochte boeken op managementboek.nl stond. Ook werkte ze als zelfstandig columnist en interviewer voor kranten (o.a. nrc.next) en schreef ze jarenlang voor diverse magazines (Frame, MarkJan en Santé).

Alexandra Smith is een veelgevraagde sprekers op MKB-events en daarnaast al twintig jaar actief als actrice en presentatrice. Eind 2015 gaf ze een TEDx-talk over de kracht van het delen van persoonlijke verhalen.

Boek Alexandra als trainer storytelling of als spreker.

Comments are closed.