Workshop Start dat boek!

Door Alexandra Smith • In Nieuws1 Reactie

Start dat boek. Niet ooit, niet nooit, maar Nu!

stapel-boeken-in-gras-277x148Wilde je altijd al een boek schrijven? Of heb je een idee voor je tweede boek en stel je het maar uit? Geen paniek. Iedereen worstelt, zowel beginnende als gevorderde schrijvers. In de speedworkshop Start dat boek! begin je gewoon. Lekker in de fijne ambiance van ons tuinhuis op de Herengracht 104. Iedereen die de dag verlaat, kan zeggen: ik ben begonnen! En hierna heb je recht op 3 x telefonisch contact om één vraag te stellen waar je mee worstelt (mag ook via e-mail).

Inhoud speedworkshop

  • Je vertaalt een idee naar een goed uitgewerkt boekconcept
  • Je bepaalt de juiste vorm en vertelperspectief
  • Je maakt een hoofdstukindeling
  • Je schrijft het eerste hoofdstuk
  • Je krijgt ruimte voor het behandelen van persoonlijke vragen
  • Je ontvang tips voor het presenteren van je boekconcept aan een uitgever

Voor wie?

Voor beginnende en gevorderde schrijvers die uitstelgedrag vertonen en in één dag zichzelf een enorme boost willen geven.

Resultaat

Je verlaat de speedworkshop met een goed uitgewerkt boekconcept, waarbij je een begin hebt gemaakt met het eerste hoofdstuk.

Waar & wanneer

De speedworkshop vindt 1x per kwartaal (of vaker, afhankelijk van aanvragen) plaats van 10.00 tot 17.00 in het charmante tuinhuis van Herengracht 104. Eerstvolgende mogelijkheid is 6 september 2015. De prijs is inclusief koffie/thee/sap en een versnapering. In de lunchpauze kun je (op eigen kosten) bij diverse tentjes in het centrum terecht voor een lunch.

Hoeveel investeer jij in je droom?

De workshop kost € 147,- exclusief btw (177,87 inclusief btw). Alle deelnemers ontvangen gratis het boek 100 dagen dankbaarheid (elders te koop voor 16,75) of de roman Schemervlucht.

Geef je direct op voor de speedworkshop en gun jezelf een (nieuw) boekproject! Let op: er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. Wil je er zeker van zijn dat jij er de eerstvolgende keer bij bent, maak dan direct € 177,87,- over op NL71 ABNA 046.83.80.272 t.a.v. J.A. Smith o.v.v. ‘Start dat Boek’.

Andere cursisten over schrijfworkshops van Alexandra Smith:

Alexandra Smith hielp me bij de laatste loodjes van de voltooiing van mijn boek. Het was een super prettige samenwerking waar ik zeer dankbaar voor ben!

Patricia van Liemt, voormalig co-dj QMusic & auteur van De LAB baby

Alexandra vangt emotie in taal en zet ambitie om in actie. Een warme, inspirerende en fascinerende vakvrouw die met haar training mijn al jaren sluimerende, maar nooit ten uitvoer gebrachte schrijfambities wist te kickstarten. Inspirerende en motiverende tips, oefeningen en adviezen en een schat aan parate kennis. Ze geeft exact wat nodig is om de schrijver in je in beweging te brengen én te houden. Met Alexandra komt dat boek er!

Ronald Edwards, marketing director

Alexandra Smith is een gedreven en enthousiast verhaalcoach en schrijver. Het contact was prettig en inspirerend. Zij heeft vakkennis en passie. Een aanrader voor bestaande en beginnende schrijvers!

Inge Delissen, ID teksten

One Comment

  1. Pingback: Daag jij jezelf genoeg uit? | 100 dagen dankbaarheid

Geef een reactie